Duo Tantra massage

De genoemde tantra massages op deze website zijn ook te boeken als duo-massage door (gelegenheids)stellen.

In intieme sfeer kunnen jullie als stel in een besloten omgeving samen een tantra duo-massage  ontvangen. Een heerlijke manier om samen te genieten of samen meer tantrische kennis op te doen door tools te ontvangen die je relatie kunnen verlevendigen en verdiepen, maar vooral ook jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en ervaren van jouw innerlijke wereld.

Jullie kunnen beiden een massage ontvangen of ervoor kiezen elkaar te leren masseren. Ook is het mogelijk jullie te verdiepen in tantra. Door middel van tantrische oefeningen en meditaties kunnen jullie je relatie en je eigen leven verlevendigen en verstevigen. Je ontmoet elkaar en jezelf op een andere manier waardoor jullie liefde, lust en intimiteit blijft stromen, ook als je al jaren samen bent.

Ik werk samen met Arnoud Colenbrander die ook zijn eigen tantra massage praktijk voert in Enschede, genaamd Tantric-Heart.

Sinds 2014 werken en masseren wij samen na onze ontmoeting op Helios Centrum Heerde waar we beiden de Tantra Massage Opleiding volgden. Daarna is onze samenwerking ontstaan door samen massages uit te wisselen, te geven en verder te ontwikkelen. Samen bieden wij op Helios Centrum Heerde tantra- en tantramassage avonden aan. Ook bieden wij op Helios Blok 2 en 3 van de massageopleiding en  de zomerweek aan waar wij blok 2 en 3 van de Tantra Massage Opleiding gecombineerd geven. Hierbij staat de TaoTantra-massage centraal.

Wat kunnen jullie verwachten?

Natuurlijk stellen we eerst gezamenlijk vast wat jullie primaire verlangen is. Mogelijk beginnen we met een meditatie zodat je kunt aankomen en contact met jezelf kan maken. Afhankelijk van jullie doel begeleiden we jullie vervolgens in een partnermeditatie en gaan we over tot het masseren. Jullie kunnen allebei apart een sessie krijgen in dezelfde ruimte of jullie gaan met elkaar masseren na een demonstratie van ons. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Tijdens de sessie kunnen verschillende tantrische massagevormen, het Vallei-orgasme of de Orgasmic Meditation aan bod komen, afhankelijk van jullie wensen en behoeften om dieper in het proces te gaan. Een duo sessie duurt minimaal twee uur, maar we bevelen drie uur aan om er echt diep in te kunnen zakken.