Helende liefde

Ook wel bekend als Vallei Orgasme, seksuele kungfu. De vergeten kennis die naar mijn idee iedereen zou moeten ontvangen. Verzachtend, helend en liefdevol voor jezelf, je partner en jouw omgeving.

Met mij kun je (seksuele) qigong-oefeningen  doen om zelf te leren je levensenergie te vergroten door middel van o.a. meditatie en het toepassen van taoistische (adem)technieken om diepere en langer doorgaande lichaamsorgasmes op te wekken, die je gedurende je dagelijkse leven door kunt gebruiken en inzetten voor jouw welbevinden en ervaren van gelukzaligheid.

Deze oefeningen kunnen gecombineerd worden met een massage-afspraak, met name de TaoTantra massage is hiervoor geschikt.

Je gebruikt jouw creatieve energie ofwel je seksuele energie (Jing), om Chi, vitale levensenergie op te wekken en te vermeerderen. Ik leer je werken met de microcosmische kringloop. De seksuele energie blijft meestal vast zitten in je bekken waardoor alleen een piekorgasme mogelijk is. Je verliest hierdoor levensenergie. Deze kun je door middel van oefeningen leren omhoog te brengen via je ruggegraat en via je hoofd weer naar beneden langs de voorkant van je lichaam. Hierdoor wordt het hele lichaam gevoed.  Het heeft een enorme uitwerking op de vitaliteit van het gehele lichaam. Ook je geestkracht en levenslust zal exponentieel toenemen door versterking van de drie schatten in jou. Jing, Chi en Shen, jouw spirit. Levenskracht die zeker als je ouder wordt zeer welkom is als het opladen van je interne batterij belangrijker wordt. De multi-orgastische man, of vrouw wordt geboren.

3 redenen om dit te willen leren:
– vergroten van je vitaliteit, levenskracht en spirit. Op het moment dat je deze oefeningen meester bent kun je deze overal en altijd toepassen. Niet alleen in de slaapkamer!
– vergroten van het lichaamsbewustzijn en alleen en onafhankelijk genieten van je eigen seksualiteit zonder partner.
– verhogen van de kwaliteit van je gezamenlijke leven binnen een relatie. Zowel in het dagelijkse leven als op seksueel gebied.

Een sessie inclusief het vallei-orgasme duurt ca. 3 uur. Wil je alleen samen met mij de oefeningen doen dan adviseer ik daar minimaal een sessie van 1,5 uur te reserveren.

Wat ik wel wil benadrukken is dat deze technieken niet een kunstje zijn dat je even kunt leren. Het zal voor iedereen verschillend zijn, maar over het algemeen is veel oefenen noodzakelijk, oefeningen die je overigens het beste alleen kunt doen (in eerste instantie). Het goede nieuws is dat deze oefeningen te doen zijn in de slaapkamer, maar ook voor de tv, in de auto of als je rij staat te wachten. Ook zullen meerdere sessies aan te bevelen zijn. Eventueel kan ik documentatie hierover aanbieden.

De mogelijkheid bestaat ook om, eventueel samen met mijn collega Arnoud Colenbrander, voor stellen of kleine groepen workshop avonden of dagen te organiseren op lokatie. Neem voor prijzen en mogelijkheden hiervoor contact met ons op. Ook is het mogelijk hier (dag of weekend)workshops voor te volgen bij bv. Helios in Heerde.