Kashmirische of Kashmierse massage

De Tandava massage is een intuïtieve en meditatieve massage uit de Kashmierse Tantra traditie, een dans van liefdevolle aanraking waarbij je lichaam in diverse houdingen wordt gemasseerd. Deze massage nodigt je uit tot overgave waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere, speelse, koesterende en helende aanrakingen. Bij de Tandava massage is er geen doel, maar puur wat er in het moment wil ontstaan.

In deze massage gebruik ik diverse technieken, maar vooral mijn voortdurende liefdevolle aandacht en verbinding binnen de massage zullen een buitengewone ervaring mogelijk maken voor je. Ik kan gebruik maken van ademtechnieken die ik graag met je deel waardoor jouw ervaring nog dieper kan worden. Ook kunnen we een korte meditatie doen om jezelf met je lichaam te verbinden en te landen.

De Tandava massage brengt je dichter bij jezelf, in diepere verbinding met je eigen hart en sensualiteit.

De Kashmierse massage duurt 2 uur, inclusief intakegesprek en nagesprek.

Kosten per uur:  €80,-.

Deze massage is ook erg geschikt als een eerste kennismaking met tantra-massage. Mocht je ook dit nog te spannend vinden is er de mogelijkheid om bij mij een “gewone” ontspanningsmassage te boeken. De zg. Momentmassage, door mijzelf ontwikkeld  in de afgelopen tien jaar door verschillende technieken en ervaringen te combineren. Deze wordt gewoon op de massagetafel gegeven maar is ook een liefdevolle dans van aanrakingen die je lichaam openen voor nieuwe ervaringen en sensaties.

Voor meer informatie over deze massage verwijs ik graag naar mijn andere website Moment voor Massage.